Moja satnica (0)
R2C predstavlja: Zoran Vulović Vule na CON-u
U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na panelu CON-a učestvovaće i Zoran Vulović Vule, CEO Arsenal festivala, a drugi najavljeni panelisti potvrđeni za sada su Zlatana Pavlović, CEO Lovefest-a, Holger Jan Schmidt, generalni sekretar evropske festivalske asocijacije „YOUROPE“Márk Bóna, freelance event menadžer i buker iz BudimpešteMaja Cvetković, muzičarka (E-Play) i promoterka muzičkih događajaVlada Janjić, promoter, izdavač i DJPredrag Ivanović, CEO Odličan hrčak, event menadžer i buker, Branka Glavonjić, urednica i voditeljka Bunta i autorka Bunt rok FestivalaSara Gigante, menadžerka Charm Music-a za Srbiju i Hrvatsku i voditeljka promocije Charm Music GroupVladica Radević, menadžer u Skymusic-u, buker i promoter i Petar Petrović aka Klaus, produkcijski i programski menadžer kluba Diamond na Krku.


Prvi potvrđeni koncerti za CON su: Lucy Dreamin' i Artan Lili 17. decembra i Bolesna štenadTudósok i KOIKOI 18. decembra.

Ulaz na CON je slobodan.

Nove najave slede uskoro.

Zoran Vulović Vule je karijeru muzičara započeo početkom osamdesetih kada je sa svoja dva prijatelja napravio grupu U škripcu

Danas vodi koncertnu agenciju Long Play, jednu od najuglednijih koncertnih agencija u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije, gde zastupa nekoliko vrhunskih muzičara regiona i organizuje gostovanja brojnih svetskih bendova najrazličitijih žanrova. 

Više od 15 godina bio je menadžer čuvene srpske i ex-YU grupe Bajaga i instruktori, organizujući veliki broj nastupa u Srbiji i celom svetu.


Zoran Vulović je i osnivač Arsenal Festa koji se od 2011. godine održava svakog juna u Kragujevcu. U živopisnom ambijentu stare fabrike oružja, Arsenal je uspeo da se nametne kao jedan od najzanimljivijih i najperspektivnijih letnjih festivala u Srbiji. Na festivalu se svakog leta publici predstavi oko 50 bendova iz različitih muzičkih žanrova.

Arsenal Fest redovan je član evropskog udruženja muzičkih festivala YouropeVulović je predsednik udruženja UPTAS, koje ima za cilj da osnaži i zaštiti domaće promotere i ticketing kompanije.