Moja satnica (0)
R2C predstavlja: Sara Gigante na CON-u
U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Sara Gigantemenadžerka Charm Music-a za Srbiju i Hrvatsku i voditeljka promocije Charm Music Group a drugi panelisti potvrđeni za sada su Andras Berta, direktor marketinga u House of Music i International Ticketing Director Exit Festivala,  Zlatana Pavlović, CEO Lovefest-aHolger Jan Schmidt, generalni sekretar evropske festivalske asocijacije „YOUROPE“Márk Bóna, freelance event menadžer i buker iz BudimpešteZoran Vulović Vule, CEO Arsenal festaMaja Cvetković, muzičarka (E-Play) i promoterka muzičkih događaja, Vlada Janjić, promoter, izdavač i DJ, Predrag Ivanović, CEO Odličan hrčak, event menadžer i bukerVladica Radević, menadžer u Skymusic-u, buker i promoter i Petar Petrović aka Klaus, produkcijski i programski menadžer kluba Diamond na Krku.

Prvi potvrđeni koncerti za CON su: Lucy Dreamin' i Artan Lili 17. decembra i Bolesna štenadTudósok  i KOIKOI 18. decembra.

Ulaz na CON je slobodan.

Nove najave slede uskoro.

Sara Gigante je lokalna menadžerka Charm Music-a za Srbiju i Charm Music-a za Hrvatsku kao i voditeljka promocije Charm Music Group-a.
Njena glavna aktivnost je promocija događaja u bivšoj Jugoslaviji i koordinacija balkanske regije. Takođe je voditeljka umetničke agencije Charmworks, koja radi sa sjajnim umetnicima širom sveta u žanrovima uključujući rock, pop, elektroniku, world, jazz, folk, klasiku i eksperimentalnu muziku. Njen prvi posao u muzičkom poslu bio je kao pomoćnica balkanskih duvačkih orkestara. Od samog  početka svoje karijere specijalizovala se za istočnu Evropu i Bliski istok.
Među koncertima koje je promovisala za Charm Music tu su: Sting, The Cure, Arctic Monkeys, Tame Impala, The Smile, Ludovico Einaudi, Eros Ramazzotti, Dead Can Dance, Garbage, Olafur Arnalds, Wardruna, Iron Maiden, 2Cellos i mnogi drugi.