Moja satnica (0)
R2C predstavlja: Predrag Ivanović na CON-u
U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Predrag Ivanović, CEO Odličan hrčak, event menadžer i buker, a drugi panelisti potvrđeni za sada su Andras Berta, direktor marketinga u House of Music i International Ticketing Director Exit Festivala, Holger Jan Schmidt, generalni sekretar evropske festivalske asocijacije „YOUROPE“, Márk Bóna, freelance event menadžer i buker iz Budimpešte, Zoran Vulović Vule, CEO Arsenal festa, Zlatana Pavlović, CEO Lovefest-aMaja Cvetković, muzičarka (E-Play) i promoterka muzičkih događajaVlada Janjić, promoter, izdavač i DJBranka Glavonjić, urednica i voditeljka Bunta i autorka Bunt rok FestivalaSara Gigante, menadžerka Charm Music-a za Srbiju i Hrvatsku i voditeljka promocije Charm Music GroupVladica Radević, menadžer u Skymusic-u, buker i promoter i Petar Petrović aka Klaus, produkcijski i programski menadžer kluba Diamond na Krku.

Prvi potvrđeni koncerti za CON su: Artan Lili i Lucy Dreamin' 17. decembra i Bolesna štenadTudósok i KOIKOI 18. decembra.

Ulaz na CON je slobodan.

Nove najave slede uskoro.

Predrag Ivanović je CEO agencije Odličan hrčak, CEO i programski menadžer Elektropionir kluba i Anti Shop-a, menadžer i buker proslavljenih bendova kao što su Obojeni program, Partibrejkersi, Kanda Kodža i Nebojša, Zoster,...
Takođe je i koosnivač i vlasnik platforme za jačanje kulturne infrastrukture regiona Kontakt, i koosnivač Srpskog muzičkog menadžerskog foruma