Moja satnica (0)
R2C predstavlja: Petar Petrović aka Klaus na CON-u
U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Petar Petrović aka Klaus, produkcijski i programski menadžer kluba Diamond na Krku, a o ostalim panelistima, programu, satnici i načinu rezervacije besplatnih ulaznica, pročitajte više ovde.

Nove najave slede uskoro.

Petar Petrović aka Klaus je iskusni menadžer produkcije sa više od 10 godina iskustva u festivalskoj industriji. Tokom svoje karijere radio je na najeminentnijim festivalima u jugoistočnoj i istočnoj Evropi kao što su EXIT festival, Lovefest, Apgrade, No sleep festival u Srbiji, Revolution i Citadela u Rumuniji, Sea dance u Crnoj Gori, Sea star u Hrvatskoj, Unum i Episode festivali u Albaniji i Gem fest u Gruziji.
Kao osnivač i menadžer kluba Tunel u Novom Sadu, dao je ključan doprinos izgradnji novosadske klupske scene, dovodeći po prvi put u Srbiju zapažena DJ imena. Njegova aktivnost u kreiranju muzičkih programa proteže se i na No Sleep binu na festivalu EXIT i Revolution, gde je bio jedan od programskih menadžera i sarađivao sa renomiranim di-džejevima i muzičarima.


Trenutno radi kao produkcijski i programski menadžer kluba Diamond na Krku, gde je aktivan od njegovog osnivanja i od početka je učestvovao u izgradnji klupskog brenda. Za samo nekoliko meseci uspeo je da dovede neke od najvećih DJ zvezda kao što su Shackuielle O'Neal, Offenbach, Mark Knight, Roger Sanchez, Burak Ieter, Shouse i mnogi drugi.