Moja satnica (0)
R2C predstavlja: Márk Bóna na CON-u
U okviru konferencijskog dela oba dana Con-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Jedan od panelista, Márk Bóna, dolazi iz Budimpešte i učestvovaće na nekoliko panela na temu umrežavanja.

Prvi potvrđeni koncerti za CON su: Lucy Dreamin' i Artan Lili 17. decembra Bolesna štenadTudósok i KOIKOI 18. decembra, a ostali panelisti potvrđeni za sada su Zlatana Pavlović, CEO Lovefest-a, Holger Jan Schmidt, generalni sekretar evropske festivalske asocijacije „YOUROPE“Zoran Vulović Vule, CEO Arsenal festaMaja Cvetković, muzičarka (E-Play) i promoterka muzičkih događajaVlada Janjić, promoter, izdavač i DJPredrag Ivanović, CEO Odličan hrčak, event menadžer i buker, Branka Glavonjić, urednica i voditeljka Bunta i autorka Bunt rok Festivala, Sara Gigante, menadžerka Charm Music-a za Srbiju i Hrvatsku i voditeljka promocije Charm Music GroupVladica Radević, menadžer u Skymusic-u, buker i promoter i Petar Petrović aka Klaus, produkcijski i programski menadžer kluba Diamond na Krku.


Ulaz na CON je slobodan.

Nove najave slede uskoro.

Márk Bóna je freelance event menadžer i buker iz Budimpešte. Bio je deo producentskog tima Balaton Sound-a, VOLT festivala i Sziget-a gde se bavio i bukingom.

Godinama je bio programski koordinator Sziget-a, a nakon toga je promenio sektor i preuzeo ulogu menadžera produkcije.

Od 2015. godine bavi se bukingom za EuropeStage, a odnedavno je stvori i rep i hiphop binu pod nazivom dropYard koja se ove godine pokazala kao vrlo uspešna.

Uz to, Márk vodi radionice i edukativne programe namenjene muzičkim menadžerima i organizatorima festivala.