Moja satnica (0)
R2C predstavlja: Branka Glavonjić na CON-u
U okviru konferencijskog dela oba dana CON-a, 17. i 18. decembra u SKCNS Fabrika, biće organizovana predavanja i paneli na temu umrežavanja u kreativnim industrijama.

Reke za lokalne zajednice!

Na jednom od panela CON-a učestvovaće i Branka Glavonjić, urednica i voditeljka Bunta i autorka Bunt rok Festivala, a drugi panelisti potvrđeni za sada su Andras Berta, direktor marketinga u House of Music i International Ticketing Director Exit Festivala,  Zlatana Pavlović, CEO Lovefest-aHolger Jan Schmidt, generalni sekretar evropske festivalske asocijacije „YOUROPE“Márk Bóna, freelance event menadžer i buker iz BudimpešteZoran Vulović Vule, CEO Arsenal festaMaja Cvetković, muzičarka (E-Play) i promoterka muzičkih događaja, Vlada Janjić, promoter, izdavač i DJ, Predrag Ivanović, CEO Odličan hrčak, event menadžer i buker, Sara Gigante, menadžerka Charm Music-a za Srbiju i Hrvatsku i voditeljka promocije Charm Music GroupVladica Radević, menadžer u Skymusic-u, buker i promoter i Petar Petrović aka Klaus, produkcijski i programski menadžer kluba Diamond na Krku.


Ulaz na CON je slobodan.

Nove najave slede uskoro.

Branka Glavonjić je završila nižu i srednju muzičku školu i Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu. Na RTS-u je počela kao novinar u Jutarnjem programu, gde je tokom šest godina rada otvorila prostor za predstavljanje novih rok autora, prva je promovisala alternativni rok i mnoge ekstremne muzičke pravce (death metal, hard core). 
U Redakciji za kulturu je provela 10 godina, vodila i uređivala emisiju iz kulture Beokult i pokrenula emisiju Bunt, najdugovečniju rok emisiju u Srbiji koja je opstala dve decenije. 
Od 2011. je u Zabavnoj redakciji RTS-a u kojoj je 2015. pokrenula Bunt rok Festival – prvo televizijsko takmičenje novih i neafirmisanih rok bendova.