Moja satnica (0)
Tri vile u Velikom hladu na festivalu „Vila”
Svi vi koji u subotu 4. juna i u nedelju 5. juna dolazite na festival „Vila”, imamo još lepih vesti za vas, u Velikom hladu nastupiće tri vile:

di-džej Mina Poznanović nastupiće 4. juna od 15 časova i 30 minuta, Lady Jelena je na programu od 18 časova, a di-džej Nadežda Dimitrijević 5. juna od 19 i od 22 i 30.


Osim Mine, Jelene i Nadežde na Vili nastupaju i druge evropske, regionalne i domaće heroine umetnosti: Nataša Tapušković, Nataša Miljković, Nataša Ninković, Maja Cvetković (E-play), Klara Hrvanović, Anica Dobra, Simone Lamsma, Kaliopi, Jenny iz benda Ace of Base, Amira Medunjanin sa Vojvođanskim simfonijskim orkestrom, Tarja Turunen, Natali Dizdar, Tabea Zimmermann, četiri vile iz benda Warpaint, devojčice u rok kampu.

Festival „Vila” obuhvatiće i zonu za najmlađe – poligon spretnosti, igre poput bilijara nogom, frizbija i puštanja zmajeva na vetru uz poseban deo koji će biti fokusiran na edukaciju dece na temu finansijskog opismenjavanja.

Celokupnu mapu i satnicu pronađite na ovom linku.

Ovaj festival deo je programskog luka „Heroine“ Evropske prestonice kulture koji od 18. maja do 12. juna kroz izložbe, predstave, debate, književnost, poeziju i muziku, predstavlja žensko stvaralaštvo.