Moja satnica (0)
Rezultati selekcije konkursa za „Kreativnu EU letnju školu"
Nakon raspisanog konkursa za mlade od 15 do 20 godina za osmodnevni program "Kreativna EU letnja škola", organizatori programa imali su izuzetno težak zadatak. 

Pristigao je veliki broj kvalitetnih prijava od strane vrednih, mladih ljudi koji žele da unaprede svoje potencijale i praktične veštine. Ipak, broj mesta u okviru škole je ograničen budući da se rad zasniva na principu radionica. 

U nastavku sledi lista primljenih polaznika Kreativne EU letnje škole:

Tamara Kostrešević
Aleksandar Urošević
Jovana Vučković
Teodora Lukić
Natalija Alimpić
Zorana Kvrgić
Miloš Brusin
Milica Mihović
Natalija Blanuša
Jovana Kalamković
Dejan Bodiroga
Pamela Virc
Andjela Vučenović
Tara Badnjar 
Katarina Blažić
Jelena Mirković
Ana Karan
Anastasija Vujičić
Jelena Dokić
Anđela Jovanović
Vuk Stanojev
Sofija Damnjanović
Ivana Kosprdić
Ana Petrović - Matak
Ivana Mandić
Nina Čegar
Simonida Galović.

Čestitamo odabranim polaznicima i zahvaljujemo se svima koji su se prijavili i iskazali interesovanje. 

Ukoliko neko od primljenih kandidata odustane, u naredna dva dana će biti pozvani kandidati koji su ostali "ispod crte". 

Sve koji ovoga puta nisu primljeni pozivamo da nam se pridruže na otvaranju "Kreativne EU letnje škole" u subotu, 24. juna u 10 časova u Startit centru u Novom Sadu (Miroslava Antića 2) jer ćemo predstaviti mogućnosti za putovanja, studiranje, volontiranje koje mladima pruža Erasmus + program Evropske unije, a takođe i dati osvrt na kreativne industrije i šanse za mlade u toj sferi.

Osim toga, svi prijavljeni kandidati nalaze se u našoj bazi podataka i biće pozvani na na slične aktivnosti poput obuka i edukacija u kreativnim industrijama koje planiramo da organizujemo na jesen.