Moja satnica (0)
Ne propustite indie komediju "Dijamantski jezici" u selekciji 360°
Fantastična indie komedija, "Dijamantski jezici", o mladoj glumici i njenoj nesigurnosti, profesionalnoj neizvesnosti, nezdravoj konkurenciji, ljubavnim pokušajima, i gotovo o svemu ostalom što se krije između redova. Režiju za  ostvarenje, koje je pokupilo velike simpatije publike na festivalima Slamdance, Nashville, Arizona, Zanzibar, potpisuje kreativni dvojac - Pavan Mundi i Brajan Robertson, dok glavnu ulogu tumači harizmatična Leja Goldstin, frontmenka poznatog kanadskog r'n'r benda "July Talk".



Idit sanja o tome da postane uspešna glumica, ali stvari nikako da počnu da se dešavaju. Situacija se dodatno pogoršava, kada njen bivši dečko, sa kojim je prekinula vezu da bi se fokusirala na karijeru, započinje da se bavi glumom iz hira i odmah dobija glavnu ulogu. Kako ne može da shvati šta radi pogrešno, Idit počinje sve da radi pogrešno.


"Drama mlade ali neostvarene glumice koja mora da shvati kako je za uspeh potreban rad i trud, a ne samo talenat, puka sreća ili "prst sudbine". U ovom filmu dominira fasbinderovski istančano tumačenje karaktera kao razmaženog i sebičnog bića, tako prokleto istog u svim delovima Sveta!", poručuje selektor 360°, Petar Protić.