Moja satnica (0)
Ljubavna priča u najčistijoj formi
Ljubavna priča u najčistijoj formi - naslov je intervjua sa Ivanom Ikićem u Blicu povodom svetske premijere filma Oaza u Veneciji, koji možete u celosti pročitati NA OVOM LINKU.

Film Ivana Ikića Oaza imaće naime svetsku premijeru u sekciju Dani autora (Giornate degli Autori) festivala u Veneciji, koji će biti održan od 2. do 12. septembra!


OAZA je priča o ljubavnom trouglu između dve devojke i mladića sa posebnim potrebama, koji, obuzeti snažnim osećanjima ljubavi i čežnje za nezavisnošću, prkose strogim pravilima okruženja u kom žive. Ova nesvakidašnja ljubavna priča je prozor u uzbudljiv svet koji ne viđamo svaki dan i pogled na divne mlade ljude od kojih društvo često nepravedno skreće pogled.

Glavne uloge u filmu OAZA igraju talentovani mladi korisnici Doma za decu i mlade u Sremčici, u kom je film i sniman, sa kojima je, u pripremi za snimanje, rađeno više od godinu i po dana. Uloge vaspitača poverene su regionalnim glumačkim zvezdama Goranu Bogdanu i Maruši Majer.

Glavni producent filma je beogradska kuća Sense Production, sa kojom smo proširili okvire zajedničkog delovanja kroz promociju i razvoj novih filmskih projekata.Sledećeg meseca Sense Production počinje snimanje novog filma Raše Andrića LETO KADA SAM NAUČILA DA LETIM.

Više na:
https://www.cinemacity.org/oaza-ide-u-veneciju.2342.htm
https://www.cinemacity.org/novo-partnerstvo-cinema-city-i-sense-production-iz-beograda.2341.htm