Moja satnica (0)
Koncertom Obojenog programa završen ovogodišnji CON
Sinoćnjim koncertom benda Obojeni program u SKCNS Fabrici, zavšreno je ovogodišnje izdanje CON-a. Tokom sedam dana, od 26. novembra do 1. decembra, CON konferencijja je spojila mnoge značajne ličnosti iz sveta event i kreativnih industrija, profesionalce, kao i umetnike, muzičare i publiku. 


Od stručnjaka iz različitih sektora kreativne industrije, imali smo priliku da čujemo šta znali biti koncertni promoter, gde je mesto filmskih festivala danas, koji sve izazovi stoje pred menadžerima bendova i muzičara, o iskustvima na domaćoj i regionalnoj festivalskoj sceni, čuli smo perspektivu samih umetnika i izvođača, razgovarali smo o finansijskim izazovima u ovoj industriji, a posebno o tome kako izaći na kraj sa stresom.


Uživali smo i u sjajnim koncertima. Prvog dana CON-a, u Kulturnoj stanici Svilara, BUNT Showcase okupio je bendove kao što su Sin Seekas, Viva Vops, Bolesna štenad, Bagremov med, E-PLAY, Kanda, Kodža i Nebojša. U punoj sali Pozorišta mladih publika je uživala u nezaboravnom koncertu Nikole Vranjkovića, a nakon toga, CON je zavšren u SKCNS Fabrici koncertom sinjske četvorke M.O.R.T. nakon koje je nastupio legendarni Obojeni program.