Moja satnica (0)
Gde ćete saznati sve informacije o našem “Kaleidoskopu”?
Projekat prekogranične saradnje “Kaleidoskop savremene kulture i kreativnih industrija” podrazumeva ne samo saradnju sa organizacijama iz Novog Sada i Segedina, kako bismo zajedno osnažili saradnju među savremenim kulturnim i kreativnim scenama Mađarske i Srbije, već i da svi vi koje zanima umetnost saznali šta se to dešava s druge strane granice, kao i kako saradnja pospešuje stvaranje novih ideja.


Planiramo da napravimo jedan sajt na kom ćemo objavljivati sve informacije u vezi sa projektnim aktivnostima, kao i novosti o kulturnoj sceni u regionu, mogućnostima za umrežavanje…

Informacije o projektu moći ćete da nađete i na platformama kao što su Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Flickr… Tu ćemo predstavljati umetnike, njihove radove, ideje i inspiracije. Na posterima, koje ćemo postavljati na ulaze u institucije kulture i na važna prometna mesta, saznaćete sve o projektnim aktivnostima.

Radićemo i na brošurama o projektu, partnerima i aktivnostima; napravićemo voduč za producente; predstavićemo umetnike i njihove radove; analiziraćemo rezultate onlajn istraživanja o stepenu saradnje među akterima u oblasti kulture u Srbiji i Mađarskoj.

Naravno, i u klasičnim medijima ćete moći da saznate mnogo toga u projektu!

Projekat "Kaleidoskop savremene kulture i kreativnih industrija" realizujemo uz finansijsku podršku Evropske unije kroz Interreg-IPA program prekogranične saradnje Mađarska-Srbija. Za sadržaj ovog teksta odgovorno je isključivo udruženje Cinema City i sadržaj ovog dokumenta ne odražava zvanično mišljenje Evropske unije i/ili Upravljačkog tela Programa.