Moja satnica (0)
Do 18. juna otvorene prijave za „Kreativnu EU letnju školu“
Ukoliko imate između 15 i 20 godina, živite u Novom Sadu i želite da steknete praktične veštine u oblasti kreativnih industrija, Udruženje Cinema City i EU Info Point Novi Sad pozivaju vas da se prijavite na besplatni sedmodnevni program „Kreativna EU letnja škola“ koji će se održati u periodu od 24. juna do 1. jula. Program je podržala Delegacija Evropske unije u Srbiji. 

Konkurs je otvoren do nedelje, 18. juna u ponoć a prijave se vrše OVDE, popunjavanjem kratkog upitnika.

 

Šta vas očekuje? U opuštenoj atmosferi ćete imati priliku da se družite sa grafičkim dizajnerima, rediteljima, producentima i marketing menadžerima koji će vam preneti sopstvena iskustva i naučiti vas praktičnim veštinama u svojim oblastima. Ako vas privlači neka od ovih profesija, iskoristite jedinstvenu priliku da iskusite stvaralački proces i timski rad pod vođstvom naših iskusnih mentora. Zajedno sa vama ćemo osmisliti i realizovati jedan kreativni projekat, pritom učeći o planiranju, komunikaciji, kreiranju grafičkih rešenja, snimanju videa i organizaciji promotivnih događaja.

Osim praktičnog rada, bliže ćemo vas upoznati sa novosadskom „kreativnom scenom“ kroz posete interesantnim organizacijama i udruženjima koje okupljaju menadžere u kulturi, dizajnere, IT zajednicu, umetnike. Saznaćete više i o programima Evropske unije namenjene mladima koji vam mogu otvoriti potpuno nove mogućnosti za školovanje i putovanja!

Doživite sa nama kreativne industrije iz prve ruke i započite raspust na pravi način! Čekamo vaše prijave!