Moja satnica (0)
Cinema Now – MAPA I SATNICA
Filmski i muzički program za Cinema Now već su najavljeni, koncept pop-up festivala sada je više nego jasan, a šta nas zaista čeka sledećeg vikenda u Novom Sadu i kako će to sve izgledati postalo je i vrlo opipljivo sada kada imamo mapu i satnicu!

Kulturna stanica Svilara, kao i Kožara preko puta nje, sada su prostori namenjen kulturi, a nastale su revitalizacijom nekadašnjih fabrika svile i kože i važni su simboli industrijskog nasleđa Grada - kako će se festival Cinema Now smestiti u ovaj prostor pogledajte NA NAŠOJ MAPI.

Predviđene su četiri bioskopske zone -  3 u Svilari i jedna u Kožari preko puta, kao i jedna velika koncertna bina, na našoj mapi ucrtana kao Planet Rock music stage.

Kompletan program festivala, kao i satnicu sada možete videti na našem sajtu, svi filmovi su detaljno predstavljeni, a uskoro počinju i rezervacije mesta za bioskop, tako da je pravi momenat da zamislite i sebe u Svilari i Kožari 26. i 27. oktobra.

Ulaz na Cinema Now se neće naplaćivati, a za projekcije filmova može se rezervisati mesto unapred preko Gigstix.com, kao i u Svilari i Kožari pred projekcije ukoliko ostane mesta, a sve kako bi se izbegle gužve i nervoza na ulazu. Sve informacije o rezervacijama pronađite na ovom linku - https://www.cinemacity.org/rezervacije.2321.htm.

U okviru događaja u ponudi će biti i piće i hrana za one koji žele da čitav dan i veče provedu na lokaciji.

Projekat Cinema Now Udruženje Cinema City realizuje u saradnji sa Fondacijom ,,Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kuture”.